Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Albiol demana “respecte a la llista més votada” en una nova campanya de cartelleria a Badalona

Xavier Garcia Albiol esgota fins a l’últim minut les opcions d’intentar mantenir-se a l’alcaldia a Badalona. Després d’oferir al PSC un “acord d’estabilitat institucional” que els socialistes han rebutjat, Garcia Albiol ha engegat una nova campanya de cartelleria en la que demana “respecte a al llista més votada” després que la ciutadania hagi “parlat a les eleccions”. Els eslògans venen acompanyats d’un mapa de Badalona que mostra els resultats del 24-M per barris, on el PP va ser primera força a 30 dels 34 barris de la ciutat. D’altra banda, dissabte es trobaran a la plaça de la vila partidaris i detractors de l’alcalde en funcions, que han convocat concentracions antagòniques davant l’Ajuntament.

 

El PSC rebutja l’oferiment de Garcia Albiol

El PSC de Badalona rebutja l’oferta de Xavier Garcia Albiol(PP) per fer un front comú contra els partit independentistes. Fonts socialistes confirmen que el partit donarà suport a la investidura de Dolors Sabater i asseguren que les converses amb els quatre partits d’esquerres (Guanyem, PSC, ERC i ICV-EUiA) continuen de manera intensa. En aquest sentit, una comissió formada per membres de les quatre formacions es reuneix aquest dimarts per intentar superar les diferències que separen el PSC de la resta de partits en el terreny nacional. Els equips negociadors s’emplacen a dimecres per intentar tancar un acord definitiu de govern que entre dijous i divendres se sotmetria a les diferents assemblees.

El temor dels partits d’esquerres de Badalona davant un possible viratge del PSC cap al PP ha durat menys de 24 hores. Després de les insinuacions socialistes de fer un front anti-independentista si el líder del PP de Badalona, Xavier Garcia Albiol, feia un pas enrere, els socialistes confirmen el seu suport a la investidura de la candidata de Guanyem Badalona.

Tot i la mala maror de les darreres hores, el PSC assegura que manté el full de ruta i el calendari de reunions fixat pels quatre partits d’esquerres a Badalona per intentar formar un govern el més majoritari possible per garantir l’estabilitat del govern municipal, més enllà de l’acord d’investidura.