Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alex Van Boven (ERC): “L’habitatge és un drama a Tiana, sobretot pel jovent que independitzar-se aquí li és pràcticament impossible”

Resum de les entrevistes a les 6 candidatures que es presenten a les municipals. Les entrevistes es publicaran en ordre de menys a més representació segons els resultats de les eleccions municipals del 2019. Continuem amb el cap de llista d’ERC, Alex Van Boven, que es presenta per primera vegada com a candidat a l’alcaldia.

Van Boven agafa el relleu de Marta Martorell al capdavant d’Esquerra Tiana amb la voluntat de continuar el projecte iniciat l’any 2019:

 

Pels republicans ha sigut un mandat “complicat”, primer amb la pandèmia i després amb la moció de censura. Malgrat les circumstàncies, el candidat defensa els projectes que van poder tirar endavant:

 

El cap de llista assegura que el seu equip vol deixar enrere la crispació política que ha marcat aquesta legislatura:

 

Entre les propostes que porten en el seu programa electoral destaca la relació que fan entre l’habitatge i la joventut. Van Boven opina que l’habitatge està molt tensat a Tiana i que, sobretot, és un drama pels joves que creixen aquí i han de marxar perquè no troben opcions viables:

 

Una de les solucions que proposen és seguir construint habitatge en règim de lloguer social:

 

A banda de l’habitatge, també aposten per la creació d’un Casal de Joves que serveixi com a espai de trobada i d’oci alternatiu:

 

Relacionat amb els joves i l’oci, proposen millorar l’oferta esportiva i animar-los a participar en les activitats culturals del poble:

 

Una cultura que, segons opina l’alcaldable, “s’ha polititzat massa”. Des d’ERC proposen potenciar el talent i les programacions locals, la cultura popular i el patrimoni històric:

 

En relació amb el patrimoni històric, per exemple, defensen la creació del museu de la Memòria Històrica de Tiana i el museu Lola Anglada:

 

Pel que fa a la seguretat, una de les propostes més destacades és la creació d’una comissaria mixta de Mossos d’Esquadra i Policia Local:

 

Per últim, creuen que la construcció del nou CAP és “primordial” i suggereixen l’organització d’una consulta ciutadana per escollir la ubicació:

 

Recupera l’entrevista sencera al Youtube o a La Local TV. L’última entrevista serà amb el cap de llista de Junts per Tiana, Isaac Salvatierra.