Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alquímia Musical omple de sons als més petits

La cançó del Bon dia rep als més petits a la Biblioteca de Can Baratau, on aquest dissabte nens d’entre 0 a 3 anys han gaudit d’un seguit de sons proporcionats per “Alquímia Musical”.

Alquímia Musical omple de màgia la sala de Can Baratau. Els nens i nenes són transportats a un altre món, ple de “pols màgica” i sons d’això més exòtics. L’instrument per excel·lència és el bol tibetà. Els petits més curiosos es llencen a tocar els diferents bols, sigui gatejant o amb petites passes.

Després d’un petit tast musical, és l’hora de sentir el so al cos. Alquímia Musical fa una ronda ficant el bol a la panxa d’aquells més valents, que senten les vibracions del so a la seva pell.

El bol tibetà no és l’únic instrument amb bones vibracions, ja que el diapasó és encara més curiós. Cal tenir-lo a cau d’orella per escoltar el seu so i, com el bol, també pots sentir les seves vibracions.

Finalment, després de tot aquest tast musical és hora que petits i grans formin una orquestra. Alquímia Musical reparteix tota mena d’instruments entre els presents, principalment marques i campanes. I entre el caos del repartiment d’instruments, l’Alquímia es va sincronitzar, amb el seu piano, a l’instant amb els més petits. Com si fos màgia, tots es van coordinar a la primera. Sense cap mena de preparació, el ritme – i la màgia – corria per les venes de tots els presents.

Ja queden pocs minuts per les dotze, toca dir adéu. Alquímia Musical s’acomiada amb una cançó, la de l’adéu:

Més de 15 nens i nenes han gaudit d’aquests sons musicals, superant així doncs el nombre d’inscripcions permeses.