Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Mou-te per Tiana” promou la mobilitat sostenible i segura

Amb motiu de la setmana per la mobilitat sostenible, l’Ajuntament de Tiana va crear un nou repte WeFitter per promoure l’ús de bicicletes, patins i les mateixes cames.  El repte, per la mobilitat sostenible i segura, ha finalitzat avui durant la jornada “Mou-te per Tiana”, on ha tingut lloc un duatló infantil, la inauguració del carrer Matas, una pedalada familiar i dues master class d’spinning per part del Duet Sports de Tiana.

Des de finals de setembre, més de 700 persones s’han sumat al repte WeFitter on havien de superar 80 km de mobilitat sostenible. D’aquestes 700, 150 van superar-lo. La regidora de cultura i esports, Núria Blasco, fa un balanç positiu de la jornada d’avui:

 

D’altra banda, durant aquestes setmanes gràcies a la promoció d’altres formes de mobilitat, s’han estalviat 23,18 tones de CO₂. Per tant, no només ha sigut un punt positiu físicament sinó també per la salut i el medi ambient del municipi. La regidora de l’àrea d’espai públic, urbanisme i sostenibilitat ens ho explica:

 

La jornada, que s’ha obert amb un duatló infantil organitzat per Fes Tri Tiana, ha continuat amb la inauguració del carrer Matas. Durant l’acte, l’alcaldessa ha parlat del nou passeig com a un “espai per persones” que ajudarà a fer que els tianencs deixin el seu vehicle a casa. També ha destacat que aquesta nova transformació quedarà ja per la posteritat del poble:

 

“Mou-te per Tiana” ha finalitzat amb una pedalada familiar i dues master class d’spinning organitzades pel Duet Sports. Alhora, els més petits podien gaudir d’un taller per pintar una bicicleta.