Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alta Alella balla per La Marató

Alta Alella ha decidit formar part dels actes de La Marató d’aquest any. Per això, han volgut convidar a la seva terrassa a tots els veïns de Tiana per ballar la flashmob que ha plantejat TV3 amb motiu d’aquest acte benèfic i gravar-la per enviar-li a la televisió pública catalana. Aquest 14 de desembre a les 11:00 del matí, les portes del celler estaran obertes pels tianencs que tinguin ganes de moure el cos per una causa solidària.

Tot i que hi haurà un temps per practicar la coreografia abans de gravar-la, és recomanable que les persones que hi vulguin participar facin un cop d’ull al vídeo que hi ha penjat a la web de TV3 on s’expliquen els passos a seguir. La música que acompanya el ball és la versió que ha fet l’Alexandra Stan del clàssic de la Cher “Strong Enough” pel disc de La Marató d’aquest any.

Vídeo explicatiu de la coreografia per la flashmob

Per participar a l’activitat d’Alta Alella s’ha d’enviar abans un correu electrònic a enoturisme@altaalella.cat. També s’han de pagar cinc euros per persona que es destinaran a l’acte benèfic i que inclouen també un tast de vi o cava i una tapa que es serviran després de ballar, unes mongetes del ganxet amb botifarra de Sant Llorenç a càrrec del xef Albert Oltra. Des de l’organització han aclarit que la flashmob es farà tot i que plogui, ja que la seva terrassa està coberta.