Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Esquerra Republicana escollirà candidat

Aquest dissabte Esquerra Republicana escull el seu candidat per a les properes eleccions municipals. Damunt la taula hi ha dos noms: el de l’actual regidor, Ricard Fabra, i el de Xús Figueres, que fa més de 10 anys que forma part del partit però mai ha estat entre els primers llocs de la llista. Ho decidiran els militants en una assemblea extraordinària. La presidenta del partit, Maria de Gàdor Ayra, creu que, sigui quin sigui el resultat, tots dos haurien de formar part de la llista d’ERC. Afirma que l’experiència de Fabra, com a membre del govern durant quatre anys, i una cara nova són una bona proposta de cara la ciutadania.

 

Ayra creu que esquerra té una possibilitat alta per governar. Considera que és positiu mantenir, a la llista, a un membre de l’actual equip de govern.

 

Jordi Gost deixa la política activa

Fins ara, qui havia encapçalat les llistes d’Esquerra Republicana era l’actual tinent d’alcalde Jordi Gost, que ha estat el portaveu del partit durant els últims 8 anys. Des d’ERC asseguren que Gost ha renunciat a la candidatura voluntàriament. Maria de Gàdor Ayra creu que, després d’aquest temps, és important que hi hagi canvis.

 

La presidenta explica que el fet de tenir la possibilitat de triar entre dos candidats demostra el “bon moment” que està passant el partit. Fins ara assegura que “sempre hem tingut problemes per tenir un candidat”.