Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alta Alella celebra l’èxit a la Fira Alimentaria

La representació local també ha arribat a Alimentaria. El Celler Alta Alella ha exposat, aquests dies, els seus productes a la Fira Alimentaria de Barcelona. Des d’allà, la seva responsable de comunicació, Valerie Veilleaux celebra la satisfacció d’haver-hi participat.

 

Alta Alella Alimentària

Altres cellers, en canvi, no hi han volgut participar. Seria el cas de Parxet. El seu conseller delegat, Ramon Raventós, ha dit que considera que “aquest no és el model a seguir per gent que elabora vins i caves més sofisticats”.

 

Queviures Anita des de l’altre cantó del taulell

L’altra visió és la dels professionals que han anat a veure els productes que s’hi ofereixen. És el cas de Queviures Anita. La botiga de Tiana ha anat a veure els seus proveïdors i començar a pensar en futurs productes. Ho ha explicat Eduard Salvatierra.

 

Alimentaria Queviures Anita

El mateix Salvatierra ha confirmat que en un futur no gaire llunyà alguna de les novetats de la fira Alimentària es podrà comprar als seus establiments.

 

La Fira Alimentaria del 2014

Alimentaria ha tancat aquest dijous a la tarda la seva 20a edició amb més de 140.000 visitants. L’esdeveniment ha durat quatre dies. La d’aquest 2014 ha estat l’edició més internacional: amb un increment del 2% de professionals estrangers. En total hi ha hagut representats 141 països diferents. En aquesta fira d’alimentació i begudes, importadors i distribuïdors d’Europa, l’Àsia, Llatinoamèrica i els Estats Units han realitzat més de 10.000 reunions de negoci amb expositors, un 25% més que el 2013.