Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La casa del carrer Sant Cebrià continuarà en peu

Finalment l’Ajuntament arreglarà les façanes i la teulada d’aquesta casa del carrer Sant Cebrià per no tirar-la a terra. La d’enderrocar aquest habitatge, de propietat municipal, era una de les intervencions que el govern havia previst. En aquest cas, es volia fer una zona verda entre el carrer Sant Cebrià i Verge del Carme. Després de rebre opinions contràries per part de la ciutadania, l’alcaldessa, Esther Pujol, explica haver decidit conservar la casa.

 

De moment la casa es mantindrà amb una reforma en la seva part exterior, el que suposa un increment d’uns 8.000 euros al projecte. La rehabilitació total d’aquest habitatge es podria fer en un futur, però això tindria un cost molt més elevat. Tal i com estava previst, s’enjardinarà el voltant. Es preveu que pugui convertir-se en una zona de pas, on també s’hi pugui descansar.

Dins el projecte Retrobem-nos hi ha pensades diverses actuacions, a banda de la pacificació. Aquestes servirien, segons l’Ajuntament, per fer gaudir la ciutadania d’un espai més agradable.