Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

CiU i Gent qualifiquen l’alcaldessa d’autoritària

Membres de l’oposició de Tiana qualifiquen d’autoritària l’actitud de l’alcaldessa durant els plens del consistori. Unes declaracions que arriben després de l’última trobada dels grups, durant el ple d’abril. En un dels debats més importants d’aquesta sessió, on es tractava l’ordenança reguladora del trànsit al centre, Convergència i Unió i Gent Pel Progrés de Tiana asseguren que es va demostrar. Ho han dit el portaveu de CiU, Enric Nolis, i el de Gent, Joan Pau Hernández.

 

El portaveu de CiU, Enric Nolis
El portaveu de CiU, Enric Nolis

 

El portaveu de Gent, Joan Pau Hernández
El portaveu de Gent, Joan Pau Hernández

Sobre el discurs inicial de l’alcaldessa, ella mateixa assegura que es tracta d’un dret que té qualsevol alcalde o alcaldessa. Esther Pujol defensa que va aturar el debat perquè l’oposició responia sobre un altre tema. Referint-se a l’obertura del Passeig de la Vilesa.

A més, l’alcaldessa ha qüestionat si portaveus com Nolis també farien aquest tipus de declaracions si en comptes d’alcaldessa fos un alcalde el que presidís el ple. Pujol afirma haver rebut alguna falta de respecte masclista per part d’aquest regidor del consistori.

 

L'alcaldessa de Tiana, Esther Pujol
L’alcaldessa de Tiana, Esther Pujol

L’alcaldessa de Tiana s’ha mostrat decebuda amb els principals grups de l’oposició per la seva negativa amb l’ordenança reguladora del trànsit al centre. Pujol ha qualificat d’incoherent la decisió de Convergència i Unió, sobretot fent referència al regidor Joan Cañada. Segons afirma, el govern hauria respòs moltes de les inquietuds dels afectats, com la de permetre aparcar els veïns a les nits, i això hauria d’haver motivat l’apropament per part de CiU.

Des de l’altre costat, Convergència i Unió demana que les promeses electorals no tapin les necessitats reals de Tiana. Gent Pel Progrés creu que el debat sobre la mobilitat ha de ser més ampli i ha de prioritzar la solució al doble revolt. Joan Pau Hernández, assegura que el govern no ha convidat el seu grup, de forma específica, per parlar de la pacificació. Unes negociacions que insinua podrien haver fet canviar la posició d’aquests regidors.