Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Alta Alella participa al primer Saló Cava Premium

Aquest 17 de novembre se celebra a l’Hotel Sants Barceló la primera edició del Saló Cava Premium, on hi participen un total de 60 expositors. Un d’ells serà la cava tianenca Alta Alella. Aquest saló està organitzat pel Consell Regulador del Cava i està especialment dirigit a botigues especialitzades, restaurants, sommeliers i permetrà donar a conèixer els caves reserva i els gran reserva. Ens explica en què consisteix aquestes dues varietats el propietari d’Alta Alella, Josep Maria Pujol-Busquets.

 

El saló se celebra per primera vegada. El Consell Regulador del Cava espera que tingui continuïtat. Aquesta trobada es fa després d’haver posat en marxa la regulació dels caves Reserva i Gran Reserva. Per tant és un moment per donar-lo a conèixer.

 

Alta Alella serà un del pocs expositors amb un cava que només compleix amb la premissa de ser reserva o gran reserva. Per això volen donar a conèixer les seves varietats. Aquest saló serà un bon moment per fer-ho, des de Barcelona. Josep Maria Pujol-Busquets.

 

Cuiners, Sommeliers, periodistes i, fins i tot, el Master of Wine Pedro Ballesteros participaran en una taula rodona que versarà al voltant de les “Harmonies del Cava”, a banda d’altres activitats. Podeu descarregar la invitació per anar a aquest saló al web de Alta Alella.