Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Andrés Ortiz torna a guanyar el concurs de cartells

Aquesta setmana s’ha donat a conèixer a l’autor que ha guanyat el concurs de cartells. La Regidoria de Cultura de l’Ajuntament ha fallat el premi per decidir quina serà la imatge de la propera Festa Major. El guanyador ha tornat a ser Andres Ortíz, un tianenc que ja va guanyar l’any passat. La participació no ha estat molt alta, com reconeix la mateixa regidora Núria Blasco

 

La temàtica d’aquest any anava dirigida al món del circ. El mateix autor explica com es va inspirar per fer aquesta composició. Andrés Ortiz

 

El tianenc considera que ha estat una avantatge que la temàtica vingués plantejada. D’aquesta manera ha trobat un fil conductor per poder ser més creatiu i a la vegada centrar-se en el que es vol expressar.

 

Segon any consecutiu

Andrés Ortiz és un enginyer industrial que treballa en el món del disseny gràfic. Participa en certàmens de moda per una de les empreses més potents del país. Aquest tianenc porta molt de temps dedicat a aquest ofici i ara ha aconseguit per segon any consecutiu que la seva imatge sigui la del cartell de Festa Major. L’any passat, però, ho va fer amb una composició molt diferent.

 

A més no només serà la imatge del cartell, sinó que tot el programa estarà inspirat en aquesta imatge que servirà com a símbol de tota la Festa Major de Sant Cebrià del 2014.