Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El Consell d’Infants valora el curs

Els membres del Consell dels Infants han passat comptes amb l’Ajuntament sobre la feina feta aquest any per part dels seus consellers i conselleres. Una feina molt ben valorada per part dels mateixos que consideren aquesta oportunitat com a única per a molts d’ells. La Mar, la Quer i la Sol ens expliquen en què consisteix aquesta audiència pública que presenten, que no posen gaires deures als regidors per aquestes vacances i que estan orgulloses de formar part d’aquest consell.

 

Aquest any han estat molt implicats en posar nom a la bèstia dels diables, la Draga. Aquesta va ser presentada durant la Festa Major de Sant Antoni amb la valoració que els membres del consell havien fet sobre la seva història i sobre el seu nom. Ara un cop fet això, aquest dijous han presentat tot el que ha estat la feina feta a Tiana durant aquest any. A part de la bèstia també han treballat en els drets i deures del consell i dels infants en general.

 

Bona valoració per part de la regidoria

El regidor d’educació Jordi Gost ha estat molt atent a tot el que presenten els infants de Tiana dins el seu consell. Opinar sobre molts dels temes que hi ha a Tiana és una de les pincipals virtuts i funcions del consell, segons Gost

 

A més aquest proper any hi haurà una novetat. L’escola que faltava, la Tiziana, també portarà nens i nenes al consell dels infants i per tant hi haurà una representació de tota la comunitat educativa de Tiana.

 

Amb aquesta nova escola participant, esperen que el consell dels infants arribi a tots els tianencs i tianenques.