Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

“Anem per feina” recomana prudència als futurs emprenedors

La paraula emprenedoria s’ha posat de moda amb la crisi econòmica. Fins i tot, són molts els polítics que recomanen als aturats trobar-se la feina per ells mateixos. Des del programa “Anem per Feina”, on hi participen Tiana i Montgat, recomanen prudència a l’hora de demanar un crèdit o de dedicar els estalvis a un futur negoci. És per això que han preparat diversos cursos d’assessorament per als aturats que vulguin convertir-se en emprenedors. Ho ha explicat la tècnica de promoció econòmica de Montgat, Anna Giménez.

 

Tots aquests serveis de suport a la creació i consolidació d’empreses els han preparat al costat dels ajuntaments d’Argentona i Premià de Dalt.

 

Més formació per als aturats de Tiana i Montgat

20140522_102421

Pels tianencs i montgatins més joves que hi ha a l’atur, al mes de juny comencen diversos cursos: per a monitors de lleure, primers auxilis, manipulació d’aliments o anglès per a cambrers. N’ha parlat la tècnica de formació, Mar Hernández.

 

Aquest estiu hi ha molts cursos i tallers programats. Alguns d’ells, fins i tot, ens ajuden a preparar-nos millor per una entrevista de feina. Detalls com la roba són més importants del que sembla.

 

A més, “Anem per Feina” també dedica tallers i cursos a les tecnologies de la informació i la comunicació.

 

Per més informació:

-Si necessites assessorament per autònoms o emprenedors: http://www.promecomgt.cat/promeco/Home.html

-Per altres cursos: formacio.montgat@montgat.cat