Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aniceto Riera: “Aquest any no hem estat bé, cal canviar la situació”

Mala temporada del primer equip del CCE Tiana. El propi president de l’entitat, Aniceto Riera, qualifica aquest any de “dolent” ja que el primer equip ha baixat de categoria. A més,  ha estat una temporada moguda en què l’equip ha tingut fins a tres entrenadors. Per això, Riera en fa una valoració negativa:

 

El president del club creu que un cop consumat el descens cal posar-se a treballar, començant per fer una una replanificació general. Una replanificació que passa per fitxar Juan Carlos Giménez, que fins ara era l’entrenador del primer equip. Ara s’ha convertit també es el coordinador general de l’entitat. Aniceto Riera creu que, en aquest sentit, el CCE Tiana “ha fet un pas endavant”

 

Riera considera que, com que han baixat de categoria, ara es marquen com a objectiu prioritari tornar a recuperar-la. El president creu que la Tercera catalana és la categoria del club.

 

Però aquest replantejament afectarà les categories inferiors. per això, es crearan dos equips per secció i es buscarà fer un A molt més competitiu i un B que pugui reforçar el primer equip. Aquesta modificació ja ha estat parlada amb els pares i mares, que ho han entès molt perfectament, explica Aniceto Riera

 

Amb aquests canvis, la Direcció de l’equip tianenc espera que el CCE Tiana continuï estant a la lluita per l’ascens i aspiri a recuperar la categoria que han perdut aquesta temporada.