Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El campus del Bàsquet Tiana ajuda a millorar la tècnica del joc

Entrenaments individuals i en equip, per grups d’edat i per nivells ajuden als petits a millorar la seva tècnica de bàsquet en el campus d’estiu que ofereix el Club Bàsquet Tiana. El proper dilluns serà el primer dia del campus que no només ofereix bàsquet. També realitzen futbol sala, futbol 11, jocs tradicionals, piscina, dia de pel·lícules i visites de jugadors professionals. El coordinador del campus, Josep Mª Guzman, comenta que no es volen “etiquetar els nens” i, per tant, podran realitzar les activitats que vulguin. Aquells que se centrin en el bàsquet, el monitors ajudaran a que els petits millorin de cara a la següent temporada, diu Guzman.

Com a novetats d’enguany, els petits realitzen situacions de partit i tècniques individuals. A més com cada any, els visitaran professionals del món del bàsquet i del futbol.

Guzman explica que ells aposten per la seguretat i per això totes les activitats que realitzen els petits estan juntes, a les mateixes instal·lacions.

El campus fa sis anys que està en marxa. L’organitza al Bàsquet Tiana junt amb l’Ajuntament. Guzman comenta que estan molt “contents” perquè els nens repeteixen l’experiència. El coordinador explica que a Tiana hi ha molts oferta de campus d’estiu i que és difícil.

El proper dilluns 29 de juny començarà el primer dia de campus que tindrà la durada d’un mes.