Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Jordi Millan: “No podem dir que estem contents perquè havíem apostat per un Ajuntament independentista”

El coordinador de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) a Tiana, Jordi Millan,  assegura que no poden dir que estan contents perquè havien apostat per un Ajuntament independentista, fent referència al pacte entre el PSC i ERC.

Malgrat això estan a l’espera del desplegament del pacte subscrit com acord de govern entre el PSC i ERC pel que fa el procés sobiranista. Millan creu que està bastant en línia amb el document proposat per l’ANC.

Jordi Millan creu que si no hagués existit l’ANC, tampoc hagués existit l’acord de govern seguint la linia del procés sobiranista.

Pel que fa l’àrea de Transició Nacional de l’acord marc entre els partits de govern, Millan creu que és “correcte”. Però afegeix que “falta veure que totes aquestes coses no només es quedin sobre el paper sinó que a la pràctica es puguin desenvolupar”.

Les forces independentistes a Tiana sumaven vuit regidors, recorda Millan, tot i que el pacte, no ha estat possible. En el comunicat de l’entitat agraeixen a CiU, Junts i la CUP els “esforços realitzats” per a poder “acomplir els compromisos concrets i intentar aconseguir una alcaldia independentista, tal i com demanava el darrer punt del document”. En aquest sentit, lamenten l’incompliment d’ERC del punt cinquè del document.

El proper 4 de juliol, l’ANC organitza un sopar per la independència on s’espera poder “tornar a lligar complicitats”, comenta Millan. El sopar serà una botifarrada a la Plaça de la Vila a les nou del vespre.