Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Antonio Bravo i Víctor Blaya Seleccionadors territorials infantils de Futbol Sala

 

La Federació Catalana de Futbol Sala organitza el diumenge 5 d’abril la primera edició de Territorials Catalanes a Balaguer. Les Territorials Catalanes consisteixen en un torneig disputat entre diverses seleccions d’arreu del territori català en les diverses categories de les competicions regulars.

La categories en les quals s’estructuraran les seleccions dels diferents territoris catalans seran masculí sènior, femení, juvenil, cadet, infantil, aleví i benjamí. A més a més, les diferents seleccions de cadascuna de les categories seran Barcelona Nord, Barcelona Sud, Girona i Lleida; i es jugarà en format d’eliminatòria, amb semifinals, final i partit pel 3r i el 4t lloc.

 

Antonio Bravo i Víctor Blaya, coordinador i entrenador del primer equip del Futsal Tiana seran els seleccionadors de la regió de Barcelona Sud de la categoria infanitl. Una noticia que ha confirmat el mateix entrenador del primer equip Víctor Blaya

 

Una proposta que arriba a Antonio Bravo i ell confia en el bon saber fer de l’entrenador del primer equip, ja que ha portat durant molt de temps categories. Per al tècnic és un repte que afronta amb il·lusió.

 

L’entrenador del primer equip del Futsal sempre ha portat categories inferiors i per tan domina aquesta zona. Tot i això espera poder fer un bon paper. Vìctor Blaya

 

Ara cal començar a mirar jugadors per poder convocar. Els entrenadors tenen un mes de marge per trobar jugadors interessants per afrontar amb garanties aquesta competició.