Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

L’agenda s’omple d’igualtat

Més d’una quinzena d’activitats al mes de març i, fins i tot, algunes pensades per l’abril. És el que Tiana ha preparat al voltant del Dia internacional de les dones, que està marcat al calendari en data de 8 de març. Una agenda que fa que “el poble destaqui” per la seva “reivindicació a favor dels drets de la igualtat entre gèneres”. Això és el que subratllen des de la regidoria d’igualtat. El regidor, Jordi Gost, creu que “se li ha donat el pes que ha de tenir”.  Segons Gost, els ajuntaments han de continuar treballant per resoldre les desigualtats.


 

La igualtat des de l’escola

El Dia internacional de les dones arribarà als més joves del poble amb l’exposició “AUTOESTIMA’T”, que s’instal·larà a l’Institut, els contes no sexistes de l’Escola Bressol, o els contes per a la igualtat de la Biblioteca, entre d’altres. Jordi Gost creu que una de les “claus” de la feina que es fa per a la igualtat són les activitats que compten amb la col·laboració dels centres educatius.


 

El manifest del dia 8 i més

Un dels actes més destacats serà el del dia 8 de març. El Dia internacional de les dones se celebrarà amb La Lectura del Manifest. Estarà amenitzat amb l’actuació del conjunt de veus i instruments de corda: UNA.

El Manifest és una de les activitats més tradicionals. N’hi ha d’altres que es van consolidant any rere any, com el concurs de relats per a unes relacions en Igualtat. Serà durant aquest mes de març, entre els dies 1 i 29 al Casal de Joves, quan podrem veure’n els resultats: a través de l’exposició gràfica dels textos guanyadors. En aquest sentit també es farà una Lectura dramatitzada dels relats guanyadors, a càrrec de Mimèsi Teatre.

No tot són propostes conegudes. Entre les novetats d’aquest 2015 també es podrà gaudir de dues Màster Class de Zumba o d’una festa amb l’actuació del grup YLAMATE.

A l’abril continuarà la marxa amb activitats com la caminada per a la igualtat.

 

El programa d’activitats d’igualtat del mes de març: ProgramaMarc_2015

Consulta l’agenda del web de l’Ajuntament de Tiana: clica aquí