Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aquest cap de setmana arriba la quarta edició del Dia Mundial del Circ a Tiana

Per quart any consecutiu, Tiana celebrarà el Dia Mundial del Circ amb una proposta d’espectacles i tallers destinats a tots els públics que ompliran l’agenda d’aquest cap de setmana. Entre dissabte 14 i diumenge 15 d’abril el circ s’instal·larà aquí amb una gran novetat respecte els anys anteriors: enguany Tiana acollirà la 2a edició d’Escoles i Projectes Infantils de Circ de Catalunya. Ho explica el Marcel Aguilar, un dels organitzadors del Dia del Circ i membre de la companyia Los Herrerita:

 

La primera activitat del dissabte serà la única que no estarà oberta al públic, ja que està pensada pels nens i nenes que venen a la trobada. Es farà a l’escola Lola Anglada, on compartiran experiències i practicaran conjuntament en diferents tallers. També participaran a l’activitat del Passacarrers, que es farà a les 5 de la tarda:

 

El Marcel calcula que, a la trobada, vindran al voltant de 50 o 80 participants:

 

Dissabte acabarà amb l’espectacle “Rudo”, a càrrec de la companyia Manolo Alcántara. Diumenge encara es faran dues activitats més: el taller “Circ a les golfes”, a càrrec de la companyia del Marcel Los Herrerita, i un segon espectacle ubicat dins del cicle de teatre familiar Bambolines, “Petits prínceps”, a càrrec de la companyia Mumusic Circus.

Tant els espectacles com els tallers estan destinats a un públic familiar perquè, tal com diu el Marcel, el circ ho és:

 

Tot i així, no descarta que, en un futur, es pensi alguna proposta d’espectacle dirigit a un públic més adult:

 

El Dia del Circ a Tiana va néixer fa 4 anys, l’any 2014, per tapar el forat que havia deixat la desaparició del festival “1,2,3…pallasso”. El Marcel ho explica:

 

La Plaça de la Vila, la Sala Albéniz i Tiana ja s’estan preparant per acollir un cop més el Dia Mundial del Circ.