Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Tiana acull aquest cap de setmana la Trobada del Mediterrani de voluntaris de Projecte Home

Aquest cap de setmana, Tiana acollirà la Trobada del Mediterrani de voluntaris de Projecte Home, l’organització sense ànim de lucre que tracta i prevé les addiccions a les drogues, l’alcohol o la ludopatia. Serà un encontre de voluntaris dels diferents centres que aquesta ONG té a la costa del Mediterrani, explica la Marta Berenguer, coordinadora de Projecte Home:

 

La trobada es farà a la Casa d’Espiritualitat de Tiana, un lloc que, segons la Marta Berenguer, és molt acollidor per fer un encontre com aquest. La idea és que durant dos dies, els voluntaris i voluntàries visquin un cap de setmana de formació, on puguin compartir vivències, experiències i germanor. La Marta explica que l’objectiu final és compartir què és el que es fa en cada un d’aquests centres:

 

La temàtica de la trobada girarà entorn al desenvolupament de les competències que ha de tenir un voluntari i, en concret, un voluntari que formi part d’una ONG com aquesta. La Marta Berenguer enumera algunes d’aquestes competències:

 

Per tant, al llarg del cap de setmana faran diversos tallers per aprofundir en cadascun d’aquests valors. Per exemple, hi haurà el taller de comunicació interpersonal, a càrrec de la Cristina Delgado, tècnica de prevenció de Projecte Home Catalunya; el de treball amb les famílies, a càrrec de la Inés Berrino, educadora de Projecte Home Catalunya; o el taller del joc dels valors, conduit per l’Enric Matarín, voluntari de Projecte Home Catalunya.

La Trobada del Mediterrani es fa cada 2 anys a una població diferent. Aquesta és la segona vegada que Tiana l’acull. Una notícia feta en col.laboració amb Alèxia Guilera.