Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La novel·la eròtica “Demana-m’ho així i et diré que sí”, primera presentació de Sant Jordi a Can Baratau

La novel·la eròtica “Demana-m’ho així i et diré que sí”, de la maresmenca i professora d’anglès Josepa Elena Sopeña, ha donat aquest divendres 13 d’abril el tret de sortida a les presentacions de Sant Jordi de la biblioteca Can Baratau.

Aquesta novel·la va ser la guanyadora del 22è Premi de Novel·la Eròtica de La Vall d’Albaida, l’únic premi d’aquest gènere literari que hi ha a l’Estat espanyol. Això va permetre que la Josepa pogués fer el seu debut literari en el món de la novel·la i publicar el seu primer llibre d’aquest gènere, ja que abans havia escrit relats. Ella mateixa ho explica a La Local:

 

La Josepa també explica que va ser gràcies a una companya de feina que va decidir fer el pas i escriure la seva primera novel·la:

 

Va estar dos anys i mig per acabar-la, perquè ho compaginava amb la seva feina com a mestra d’anglès, però afirma que s’ho va passar molt bé escrivint-la. La Josepa ens explica l’argument:

 

Actualment, ja té un projecte de novel·la en marxa, tot i que el té aparcat. Tot i així, ja sap de què tractarà: serà la història d’un dels personatges secundaris de “Demana-m’ho així i et diré que sí”.

En petit comitè, la Sílvia, una de les bibliotecàries, ha conduit l’acte. Ha presentat a l’autora, la seva novel·la i li ha fet preguntes. Al final, però, ha acabat essent més una conversa entre l’autora i el públic que no pas una presentació normal i corrent, on s’ha parlat de la novel·la, del gènere eròtic, de l’autora, però sobretot, de literatura.