Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Aquest dijous s’entreguen els premis Enderrock on hi ha nominats els Free Fall Band

El grup Free Fall Band va aconseguir passar el primer tall. El 26 de gener la revista va tancar la primera volta de la votació popular als Premis Enderrock 2014 amb 5.500 vots recollits. En la  segona ronda ja només es podia votar un dels 10 classificats en cada categoria. Un d’ells era Free Fall Band. La notícia ha enxampat al grup gravant el seu darrer disc i s’assabentaven gràcies a Ràdio Tiana, com deia el mateix Xavier Armiñana.

 

Saben que la competència és molt dura i que ho tenen complicat. Noms com Love of Lesbian o Delafé y Las Flores Azules són noms importants, però més que tenir problemes amb la competència es mostren contents d’estar entre aquests noms.

 

Homenatge a la Dharma

Els Premis Enderrock retran homenatge a Josep Fortuny i a la Companyia Elèctrica Dharma, segons ha informat el grup editorial. Els músics de la Dharma pujaran a l’escenari per primer cop des de la mort de Fortuny en una reunificació excepcional en què interpretaran tan sols una cançó per obrir la gala: ‘Fi de festa (La gent vol viure en pau)’. A la bateria s’hi asseurà Joan Reig, d’Els Pets, i la veu que recitarà els versos de la cançó serà la de Màrius Serra. L’homenatge a Josep Fortuny obrirà la gala de la setzena edició dels Premis Enderrock, que se celebrarà dijous, 13 de març, al Teatre Municipal de Girona. Els Catarres són els grans guanyadors d’aquesta edició amb fins a cinc guardons.

 

Emissió dels premis per m1tv

La Nit dels Premis Enderrock es podrà seguir en directe a través d’m1tv, la televisió del Maresme. Serà la primera vegada que el lliurament dels guardons de la música catalana, organitzat des del 1998 pel Grup Enderrock, s’ofereix per televisió. De fet, es podrà veure a través de 17 canals de televisió gràcies a la retransmissió de la La Xarxa de Comunicació Local.  A partir de les 20 h, Gisela Puntí i Oriol Puig conduiran la transmissió des del Teatre Municipal de Girona. Gisela Puntí dirigeix i presenta el programa televisiu de música en català Catsons i Oriol Puig és el responsable de Cultura’t, dedicat a l’actualitat cultural.