Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Queda’t: música, joguines i cultura

1-filled-xl

Torna ¡Mamma mia!

Ha arribat el cap de setmana més musical de Tiana. Sigueu dels anys noranta o dels dos mil, estem segurs que coneixeu els temes protagonistes d’un dels musicals més emblemàtics del món del teatre: Mamma Mia!

La Societat Recreativa Els Nou Pins ens regala una segona edició de l’exitosa obra que va omplir la Sala Albéniz ara fa un any. Divendres, dissabte i diumenge teniu la possibilitat viure’n l’experiència o, si  vau tenir la sort d’anar-hi l’any passat, tornar a passar una bona estona. L’espectacle recupera les mítiques cançons d’ABBA, el grup suec que es va fer d’or amb Super Trouper, I have a dream o la mateixa ¡Mamma Mia!, entre d’altres.

Noemí Cuadras encapçala el repartiment
Noemí Cuadras encapçala el repartiment

Així que prepareu les plataformes i els vestits lluents i animeu-vos a cantar i ballar amb els actors i actrius dels 9 Pins. I si no teniu entrades i en voleu aconseguir tant sí com no, participeu al CONCURS DE LA LOCAL! Afanyeu-vos, que en queden poquíssimes!

Benjamí Gómez i Isidre Mestres, director i co-director de l’obra, es van mostrar il·lusionats amb els preparatius en una notícia publicada per La Local fa uns dos mesos. Si en voleu fer un primer tast, premeu el play d’aquest vídeo:

 

Lloc: Sala Albéniz, al Casal de Tiana, c/ Isaac Albéniz, 8

Dies:  divendres 14, dissabte 15 i diumenge 16

Hora:  22h (divendres i dissabte) i 18h (diumenge)

 

2-filled-xl

Joc de sexes

Aquesta activitat està pensada pels petits més juganers i divertits de Tiana i per les seves famílies. La Biblioteca Can Baratau organitza un taller on, a més d’aconseguir ser experts en la fabricació de joguines, aprendreu que els homes i les dones som iguals. ¡I encara amb més motiu si es tracta de passar-ho bé! L’Associació per la transformació educativa amb perspectiva de gènere pretén inculcar als menuts la igualtat de sexes en un taller que forma part dels Actes del Dia de la Dona i que es basarà en l’intercanvi d’opinions i en el desenvolupament de la creativitat.

sexisme joguines

 

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 11h

 

3-filled-xl

‘Dona, vot i participació política’

Si encara no heu visitat l’exposició ‘Dona, vot i participació política’ La Local us recomana que no la deixeu escapar. Aquest dissabte teniu l’última oportunitat per anar-hi. Es tracta d’una exposició històrica on hi veureu un recull fotogràfic i d’arxius de tot el que moltes dones del primer terç del segle XX van fer a Barcelona per tal d’aconseguir revisar les lleis que les discriminaven i les allunyaven de la política. Un apassionant viatge en el temps a través de grans dones, protagonistes del feminisme espanyol a partir dels anys 20.

dona vot participacio

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dissabte

Hora: 10h

 

4-filled-xl

‘Jan i la mongetera màgica’

Us imagineu que existís una planta molt i molt alta? Tan alta que arribés fins al cel? En Jan, el protagonista d’un conte, en tenia una. Sabem que us pot semblar increïble però La Local us assegura que en Jan tenia un secret que només sap la Núria Cruz. Ella, desitja compartir-lo amb tots els tianencs aventurers. Us l’explicarà a la Biblioteca Can Baratau, com cada dijous, a L’hora del Conte. Això sí, ens heu de prometre una cosa: quan sapigueu el secret… no l’expliqueu a ningú!

conte

 

Lloc: Biblioteca Can Baratau, c/Lola Anglada, 10

Dia: dijous

Hora: 17.30h