Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Ariadna Vega: “El patinatge no és un esport exclusivament de noies, igual que el futbol no només és de nois”

El darrer divendres 11 de març, des de La Local, vam iniciar una sèrie d’entrevistes a dones tianenques treballadores i empoderades, amb motiu del 8M. Avui parlem amb l’Ariadna Vega, subcampiona d’Espanya de patinatge en la categoria de dansa júnior en parella, un títol que va aconseguir junt amb el seu company i amic Àger Campmajó.

L’Ariadna va començar a patinar quan tenia sis anys al Club Patinatge Tiana, pràcticament per casualitat i sense pensar que arribaria tan lluny. És una noia treballadora i gairebé inesgotable. Ella mateixa explica que per aconseguir arribar a les seves metes hi dedica moltes hores setmanals al patinatge, unes set o vuit de mitjana:

 

A més, tots aquests entrenaments els combina amb els seus estudis d’Administració i Direcció d’Empreses a la universitat:

 

L’Ariadna explica que s’ha d’organitzar molt bé i que, per ella, els entrenaments són una prioritat. Això fa que, en algunes ocasions, no pugui sortir molt amb les seves amigues:

 

Però, per ella, tot aquest sacrifici es compensa quan es posa els patins. Explica que l’emoció de sortir a la pista no es pot comparar amb res:

 

Sobretot, l’emoció que va sentir quan va quedar segona classificada al campionat d’Espanya de dansa lliure en parella, amb l’Àger Campmajó. Encara no troba les paraules per definir aquella sensació:

 

A més, l’Ariadna destaca el suport que li dona l’Àger com a parella artística. Per ella, sense l’Àger, cap dels seus èxits haguessin estat possibles:

 

En aquest sentit, lamenta que la gent vegi el patinatge com un esport de noies, tot i que, afortunadament, cada cop s’animen més nois:

 

Pel que fa al seu futur, l’Ariadna vol continuar treballant de valent i espera poder compaginar el patinatge amb una feina com a directora d’una empresa:

 

Ara, però, l’Ariadna està centrada en els entrenaments, perquè d’aquí a unes setmanes ella i l’Àger es tornen a presentar al Campionat de Catalunya de patinatge. Enguany, debutant a la categoria sènior, on competiran amb patinadors amb més nivell i experiència. Tot i això, l’Ariadna espera tornar a repetir l’experiència del Campionat d’Espanya i, sobretot, gaudir de la vetllada com ho fa sempre.