Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arrenca la primera fira de cerveses artesanes de Tiana

A les 11 del matí ha començat la primera fira de cervesa artesana de Tiana. Organitzada per l’Associació de Birra Artesana de Tiana (ABAT), aquesta primera edició compta amb la participació dels productor de cervesa Ales Agullons, Brewbycode, Cyclic Beer Farm, Kusfollin, La Cervesera del Poblenou, Lo Vilot Farm Brewery, OOB Brewing Co, Tibidabo Brewing i Zula Brewing Collective. L’organitzador de la fira, en Xavi Vinaixa, ens ha explicat com se’ls va acudir muntar aquest esdeveniment:

 

 

395 – Fira de Cerveses Arteses de Tiana

 

Hem parlat amb alguns dels assistents a la fira que, mentre degustaven la birra artesana, ens han explicat què els sembla la iniciativa. Escoltem l’opinió de la Montse, en Mario i l’Aurora:

 

 

A la 395 – Fira de Cerveses Artesanes de Tiana han pensat en tot i la cervesa és només el fil conductor que guia una experiència completa amb concerts, formatges artesans, dos food trucks, tallers i xerrades.

L’encarregat del taller d’elaboració de birra artesana ha estat en Jordi De Mier, de La Cervesera del Poblenou. I a dos quarts de cinc de la tarda, la Quiònia Pujol, de Lo Vilot Farm Brewery, farà una xerrada gratuïta on parlarà del seu projecte cerveser de cicle complet. Hem parlat amb ella i ens n’ha fet un breu avançament:

 

 

A dos quarts de dues del migdia comença el primer concert i la fira s’allargarà fins després del correfoc, que començarà a les deu de la nit a la Plaça de la Vila.