Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Òscar Monleon i Laia Cuevas han estat els guanyadors de l’Enrocada 2018

La setena edició de l’Enrocada ha acabat amb la victòria d’Òscar Monleon, que ha acabat la cursa en una hora i un minut, i de Laia Cuevas, que ha aconseguit una marca d’una hora i 17 minuts. Ells han estat els guanyadors en les categories masculina i femenina, respectivament. Els escoltem:

 

 

Arribada d'Òscar
Arribada d’Òscar Monleon
Arribada de Laia Cuevas

 

L’Enrocada és una cursa de muntanya i una caminada popular que se celebren simultàniament en recorreguts diferents; 13 quilòmetres per la cursa i 10 per la caminada. Ambdós recorreguts passen pel Rocar de Tiana i tenen com a protagonista principal la Serralada de Marina. Des de l’organització, l’Sakate ens ha explicat exactament en què consisteix i quin és el públic objectiu de l’activitat:

 

 

 

Enguany, 450 corredors han participat a la cursa, tot i que només els sis primers han acabat pujant al pòdium. L’Skate ens explica en què han consistit els premis d’aquesta setena edició:

 

 

Però guanyar no és el més important en aquesta cursa no cronometrada, ja que l’objectiu és passar-ho bé i, com s’afirma des de l’organització, viure la festa major d’una manera diferent. És per això que l’activitat ha finalitzat amb un sorteig de material i una botifarrada popular.