Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arriba el Nadal amb 500 desitjos i llums daurades

El Nadal ha arribat a Tiana de forma oficial. Ho ha fet gràcies a centenars de bombetes de llum. I és que el punt de sortida d’aquestes festes nadalenques ha estat, un any més, l’encesa de l’arbre. Els encarregats de donar el tret de sortida a aquest Nadal al poble han estat els més petits. Ells han enviat els seus desitjos al cel amb 500 globus. Ha estat la quarta edició d’aquest acte, que convida els tianencs i les tianenques a rebre el Nadal en germanor i amb alegria. A més, el Coro de Tiana i els alumnes de l’Escola Municipal de Música i Dansa s’han encarregat d’amenitzar l’encesa. L’alcaldessa, Esther Pujol, ha destacat que aquesta festa s’estigui consolidant i que serveixi per començar les festes amb il·lusió.

 

Aquest any: el daurat

Una de les sorpreses de cada any és el color. Després de passar pel blau, el blanc i el rosa, ha arribat el moment del daurat. Aquest color ha adornat l’arbre de 7 metres d’altura que hi ha enmig de la plaça de la vila. A més, aquest any la façana de l’Ajuntament està plena de llums que il·luminen l’edifici.

 

L’encesa de l’arbre

L’acte de l’encesa de l’arbre va començar l’any 2011. L’alcaldessa creu que en moments de crisi econòmica era més important que mai.

 

L’arbre que hi ha a la plaça de la vila és natural i quan passi el Nadal es trasplantarà a alguna zona de la localitat. Els anys anteriors s’ha fet a l’Institut, a la Petanca i al local social de la Virreina.

Aquest acte també serveix per engegar la fira de Nadal que aplegarà les botigues i els negocis del poble. Esther Pujol creu que es tracta d’una mostra del comerç local de molt nivell.