Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Tiana del Segle XXI demana més participació per dissenyar el futur doble revolt

La plataforma de La Tiana del Segle XXI ja ha fet la reunió que tenia prevista per presentar el seu projecte i debatre el futur del doble revolt amb membres del govern i la oposició. A la trobada, a banda de membres de la plataforma, només hi ha assistit un representat del consistori i membre de l’oposició, Ferran Pascual, un representant del partit d’Esquerra Republicana i un de Convergència i Unió. Des de La Tiana del Segle XXI ho valoren positivament i creuen que ha servit perquè algunes de les seves inquietuds puguin arribar als propers programes electorals.

Després de l’enderroc de Can Guardiola, el govern municipal ha convidat aquesta plataforma a participar a les ponències tècniques que serveixen per dissenyar la urbanització del doble revolt. Tot i això, aquest col·lectiu creu que no són trobades prou participatives i que hi falta la oposició. En aquest sentit, demanen al govern que faci un procés participatiu més obert on hi intervinguin més veïns i els grups que formen oposició. Recorden que es tracta d’un “eix central del poble”.

 

La Tiana del Segle XXI ha presentat el seu propi projecte per urbanitzar l’espai que deixaria el doble revolt després de l’obertura del Passeig de la Vilesa. La seva proposta, segons la plataforma ciutadana, ha estat desenvolupada al costat d’arquitectes tècnics i urbanistes i pretén “minimitzar l’impacte del trànsit i prioritzar als vianants”. Per això, plantegen donar preferència als veïns que vagin a peu en els carrers transversals al Passeig de la Vilesa i buscar una bona unió entre aquest projecte i el Retrobem-nos.