Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arriba la Canicross Tiana

Tiana tindrà, el proper dia 15 de febrer, la seva primera Canicross. Consisteix en una cursa per muntanya que es corre amb un gos lligat a un arnés. Aquesta modalitat fa uns 10 anys que està implantada al nostre país i ara sembla que cada dia té més adeptes. Per primera vegada arriba a Tiana la Canicross 9 Pins. Una primera edició que espera comptar amb molt bona participació. La idea sorgeix del tianenc Ferran Almeida.

 

Almeida decideix posar-se en contacte amb les protectores d’animals tant de Montgat com de Tiana  perquè es poguessin recaptar diners per aquestes protectores. Al mateix temps han pensat més enllà de la simple cursa. També hi haurà exhibició de gossos de Rescat de Montornés del Vallès i una demostració d’Agiliti a càrrec del club de Badalona.

 

Per poder participar cal entrar al web: www.canicros9pins.tianat.cat i llegir les bases. Segons el mateix promotor és molt important llegir els requisits.

 

En total serà un recorregut de gairebé 10 kilòmetres que passarà per tota la muntanya tianenca i que es calcula que es podrà fer amb una hora i mitja. Un tram que no trepitjarà més asfalt que el de la zona del parc Joan Armengol, punt de sortida. Però tot i això hi ha algunes zones que seran complicades dintre del recorregut, Ferran Almeida

 

La sortida serà el proper dia 15 a les 10 del matí. Hi ha temps per inscriure’s a la Canicross Tiana, fins al dia 13 de febrer.

https://www.youtube.com/watch?v=mtLkUUZtmYo&feature=youtu.be