Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arriba una nova forma d’aprendre idiomes sense pagar

El projecte Aprenem ha arribat a Tiana. Es tracta d’uns cursos d’idiomes gratuïts i on són els propis alumnes els encarregats de decidir sobre el seu aprenentatge. Amb un pressupost de cost 0, professors i alumnes intercanvien papers i ensenyen totes les llengües que hi ha a la sala. El que guanyen els professors, en aquest cas, és el coneixement d’algun idioma nou. Ho ha explicat la fundadora d’Aprenem, Sofia Blasco.

 

Per tant, encara no se sap quins seran els idiomes que s’ensenyaran durant els cursos d’Aprenem a Tiana.

 

 

Aquest dimarts hi ha hagut, al poble, una sessió informativa sobre aquests tallers. El curs començarà aquest proper 3 de juny i està previst que es facin classes cada dimarts, des de les 18h fins les 21h. La coordinadora serà la tianenca Silvia Tió. Aquest cop, les vacances pels alumnes arribaran ben aviat però al setembre tornarà a arrencar el curs.

 

L’Associació Aprenem

Aquesta associació promou l’ensenyament de més de 15 llengües a 13 poblacions diferents de Catalunya. Tiana se suma a una iniciativa que ja hi ha a Sant Adrià del Besòs, Vilanova i la Geltrú, Cardedeu, Sabadell i a altres municipis del Maresme: Alella, Premià de Mar, El Masnou i Teià.

A l'esquerra Sofia Blasco i a la dreta Silvia Tió
A l’esquerra Sofia Blasco i a la dreta Silvia Tió

Aprenem va néixer fa 10 anys de la mà de Sofia Blasco. Aquesta valenciana, treballava a una biblioteca de Sant Adrià del Besòs, i va veure que molts catalans no sabien escriure bé la seva llengua. A partir d’aquí, van créixer i, en l’actualitat, ensenyen idiomes arreu de Catalunya. A banda de català, castellà i anglés, hi ha grups que aprenen àrab, xinès o alemany, entre d’altres.

 

Per més informació podeu entrar al blog d’Aprenem: www.aprenem.blog.cat