Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Manuel Gonzalo deixarà de ser candidat del PP

Manuel Gonzalo no continuarà representant el Partit Popular de cara el proper mandat. L’actual regidor, explica que ara té 74 anys i que si es presentés de candidat, per a les properes eleccions municipals, dubte si podria acabar els 4 anys. Tot i que encara no ho ha parlat oficialment amb els membres del seu partit, la seva voluntat és la de no repetir.

 

El popular ha estat un dels regidors que ha portat la contrària a la majoria del ple en alguns dels temes més polèmics. Darrerament, per exemple, es va posicionar a favor de la llei contra l’avortament del ministre Gallardón. A més, mai ha donat suport a cap tipus de moció o proposta a favor de la consulta sobiranista.

IMG_9253

 

Manuel Gonzalo fa gairebé 20 anys que va començar a fer política a l’Ajuntament de Tiana: sempre, però, com a membre de l’oposició. Tot i això, el popular sempre ha facilitat la governabilitat de les majories no absolutes: tant en l’actual mandat com en l’època de l’alcalde socialista Ferran Vallespinós.

La posició d’aquest únic regidor popular ha ajudat, en moltes ocasions, a l’actual govern. Propostes tan polèmiques com la de la regulació del trànsit al centre del poble s’han pogut tirar endavant gràcies al seu vot a favor. Així doncs, la marxa d’aquest polític del PP podria canviar la història municipal de Tiana.

DSC06426

Ell, però, ha volgut deixar clar que, tot i que alguns regidors ho podrien posar en dubte, no forma part del govern.

 

Manuel Gonzalo afirma que ja està preparant alguns dels militants del PP a Tiana per a les properes llistes. Assegura estar content amb els joves que formen part del seu partit. Creu que les polítiques populars s’han de mantenir a l’Ajuntament de Tiana i confia que el nou representant les defensarà correctament.

 

El pas de Manuel Gonzalo per l’Ajuntament

Manuel Gonzalo va entrar a formar part de l’Ajuntament de Tiana, com a regidor del PP, l’any 1995 i va estar 11 anys fent oposició al ple municipal.

Ple (3-12-13)

L’últim any del mandat 2003-2007, el popular va decidir descansar i va deixar el lloc en mans de Ramona Martos. La seva successora, però, no aconseguiria els vots necessaris en les següents eleccions i es quedaria sense representació a l’Ajuntament. Tiana es va quedar sense el PP entre el 2007 i el 2011.

Després d’aquest mandat, es va tornar a presentar com a candidat i va aconseguir una cadira al ple. Des del 2011 i fins ara, ha format part, de nou, de l’oposició.