Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Arriben els primers veïns als pisos de lloguer social de Can Gaietà

Després de 6 anys es podran omplir de vida els pisos de lloguer social del carrer Can Gaietà. La regidoria d’urbanisme ha fet, aquest dimarts, l’entrega de les claus a les persones i famílies afortunades del sorteig de protecció oficial. Gairebé 70 pisos que es van construir l’any 2007 amb la intenció de destinar-los als joves i que, amb les conseqüències de la crisi econòmica, l’Ajuntament ha decidit permetre’n l’accès d’altres col·lectius. Així doncs, a banda dels menors de 35 anys, al sorteig també hi han pogut accedir majors de 65 anys, persones separades, famílies monoparentals i famílies amb risc d’exclusió social.

Dos d’aquests habitatges, a més a més, estan adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, uns pisos que encara no han rebut cap demanda. Tots aquests veïns pagaran un preu entre els 380 i els 580 euros, depenent de la superfície i del nombre d’habitacions de l’apartament.

Image1

El regidor d’urbanisme, Ricard Fabra, ha assegurat que, durant l’acte d’entrega de claus, ja hi ha hagut persones que han renunciat al lloguer i que, per tant, altres persones, que formen part de les llistes que va acceptar l’Ajuntament, podran accedir als habitatges.

Image5

El llarg temps d’espera ha estat conseqüència del Canvi del Pla General dels pisos de protecció oficial que va demanar l’Ajuntament de Tiana, que ha permès modificar el projecte constructiu i que diversos col·lectius tinguin accès al lloguer social.