Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Assessorament informàtic, la sessió d’aquest dimecres del cicle per aprendre a reciclar

Aquest dimecres, la biblioteca Can Baratau ha reservat de nou el seu espai pel cicle “Millor que nou, reparat”. La iniciativa de la regidoria de Medi Ambient porta des de l’octubre fent diversos tallers i assessoraments gratuïts per tal de donar una segona vida a objectes de tota mena, com el de reparació d’electrodomèstics o el de costura creativa. Aquest cop ha estat el torn de l’assessorament informàtic. En Daniel Florín, el tècnic que s’ha encarregat de l’assessorament, explica quina ha estat la seva funció:

 

En Daniel ha resolt dubtes de tota mena, des de programes que no saps si has de borrar o no fins a com fiar-se, o no, de pujar certs arxius al núvol. La Rosa Gil ha estat una de les participants i ens explica per què ha vingut:

 

Un altre dels participants ha estat l’Enrique Ribero, que també ens n’explica els motius:

 

Durant tota la sessió, han rebut una atenció personalitzada d’en Daniel, tot i que anaven comentant coses en comú.

El cicle segueix endavant

El cicle “Repara’Tiana” continua amb dues activitats més, totes a Can Baratau. Aquest dimecres 29 es farà un taller de restauració de mobles i pel 13 de desembre, la regidoria de Medi Ambient té preparada una activitat nadalenca. Ho explica la Laura Martínez, de la regidoria de Medi Ambient:

 

Les següents sessions requereixen d’inscripció prèvia.