Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

La Fira de Segona Mà, aquest diumenge, tindrà més parades que mai

Recta final de les activitats a Tiana de la Setmana de la Prevenció de Residus (que enguany ha durat més d’una setmana). Aquest cap de setmana es concentren dues de les activitats de Medi Ambient amb més solera: el taller de compostatge casolà i la fira de segona mà que, aquest cop, té més paradistes que mai.

Totes dues activitats canvien d’ubicació: el taller es farà dissabte a les 10.30h a l’Observatori Astronòmic. La Fira, diumenge també a partir de les 10.30h, s’instal.larà a la pista de ciment del parc de l’Antic Camp de Futbol. La part de dalt del parc -on s’havia fet fins ara la fira- acollirà diversos tallers relacionats amb el reciclatge.

Al taller de compostatge de dissabte es podran adquirir i s’explicarà el funcionament de tres tipus de compostadors diferents, tal com explica el tècnic de Medi Ambient Toni Tubau:

 

El taller també s’adreça a qui ja hagi començat a compostar o hagi participat en altres tallers com aquest però que, malgrat això, necessiti informació per seguir endavant amb el procés.

Per participar-hi, cal apuntar-se fins aquest divendres 24 escrivint a Medi Ambient (mediambientiana@gmail.com) o bé trucant a l’Oficina d’Informació Ambiental, al 93.395.51.07

Una Fira que supera les espectatives

El matí de diumenge serà el moment de la Fira de Segona Mà, una activitat que encara no té 10 anys a Tiana però que, en aquesta edició, ja ha hagut de deixar moltes persones que volien posar-hi paradeta en llista d’espera.

Hi participaran 65 paradistes, el màxim que poden encabir-se a la pista de bàsquet de l’Antic Camp de Futbol. Són més participants que mai, afirma satisfet de l’èxit el regidor de Medi Ambient, Xavier Doñate:

 

A la part superior del parc es faran, durant tot el matí de diumenge, tallers de prevenció de residus i d’aprofitament de restes de menjar per preparar nous plats sense malbaratar aliments.