Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Baixa el preu del menjador i l’acollida de l’escola bressol, es manté el de la quota mensual

El ple d’octubre ha aprovat abaixar les quotes de determinats serveis de l’escola bressol municipal com el menjador municipal i l’acollida matinal. Ha estat un punt aprovat per la majoria però no per tots els grups municipals. I és que Junts per Tiana ha volgut remarcar que les quotes mensuals, que paguen totes les famílies que ens són usuàries, no han baixat. Isaac Salvatierra:

 

La regidora de Serveis Socials, Marta Guàrdia, ha explicat que és una baixada que té relació directa amb la baixada de l’IVA. Ha afegit que gràcies a que l’Ajuntament seguéix aportant la mateixa quota a l’escola bressol municipal, han pogut baixar els serveis esmentats:

 

L’alcaldessa ha recordat que a l’escola bressol de Tiana existeix, i s’aplica, tarifació social. Ha assegurat que miraran d’anar abaixant les quotes mensuals del centre, actualment congelades.

 

L’aprovació d’aquest punt s’ha fet, doncs, amb els vots a favor del PSC, Esquerra Republicana, el PP, la CUP i Convergència-Demòcrates, i el vot en contra de Junts per Tiana.