Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els usos dels carrers del centre, de nou a debat al ple municipal

El ple ordinari del mes d’octubre ha posat de nou sobre la taula els usos i vialibilitat del centre de Tiana. A partir d’una moció presentada pel grup municipal de CDC-DC a la sessió, es va tornar a obrir el debat sobre el controvertit programa “Retrobem-nos” i, en general, de la ordenació urbanística de la zona dels voltants de l’obertura del Passeig Vilesa.

El regidor convergent, Joan Cañada, va explicar que a la moció presentada, el seu grup municipal argumenta que alguns trams de quatre carrers del centre haurien de tenir doble sentit. Són els carrers Anselm Clavé, La Pau, Antoni Clapés i Sant Francesc. CDC creu que la configuració actual afecta la seguretat dels vehicles i també dels vianants perquè, diu Cañada, hi ha incidents en aquesta zona.

 

La portaveu de Convergència, Olga Rué, per la seva banda, ha explicat el per què de les actuacions que demana la moció del seu grup:

 

Junts per Tiana pensa que cal ordenar aquesta zona del centre perquè, diu, és insegura. Junts també ha demanat que s’actualitzi la informació sobre el “Retrobem-nos”. Isaac Salvatierra, portaveu d’aquest grup, va afegir que les actuacions fetes en aquella zona per l’Ajuntament han afectat negativament alguns comerços:

 

La regidora d’Urbanisme, Núria García, ha explicat que l’equip de govern ja ha demanat assessorament per reordenar aquesta part del poble:

 

Diego Parra, del PP, ha votat en contra perquè pensa que la moció convergent és confusa:

La moció l’han votat en contra PSC, ERC i PP, i s’hi han abstingut la CUP i Junts. Només hi va votar a favor, doncs, Convergència-Demòcrates.