Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Baixa la participació a la segona edició del Campus Day Tiana

Minva la participació de nens i nenes al Campus Day Tiana respecte a l’anterior jornada d’aquest tipus, que es va fer l’any passat. Un total de 23 nens i nenes s’han inscrit per participar a aquest campus esportiu (l’anterior edició ho van fer una seixantena), molt útil pels pares i mares que avui treballen i no saben on deixar els petits.

El coordinador del Campus Day, Toni Bravo, creu que potser van fer la difusió una mica tard i per aquesta raó hi ha hagut menys inscrits:

 

La primera edició del Campus Day, que es va organitzar el passat mes d’abril de 2015, va tenir més participació que la d’enguany: hi va participar una seixantena de nens.

El Campus Day és un campus poliesportiu que s’organitza a Tiana pels més petits aquells dies que les escoles tanquen amb motiu del dia de lliure disposició. La finalitat és que els infants facin esport i els pares tinguin una alternativa on deixar els fills un dia feiner.

Els petits s’ho han passat d’allò més bé. A primera hora del matí han realitzat futbol i patinatge i a mig matí han jugat a bàsquet i a multijocs. Alguns d’ells ens ho expliquena La Local:

Aquesta és una iniciativa “molt econòmica” i molt útil pels pares, tal i com explica Toni Bravo:

El Campus Day l’organitza la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i les entitats esportives de Tiana. Un campus poliesportiu d’un dia, que segurament es tornarà a repetir.