Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Poca gent al retorn de la Festa de Carnestoltes

La Festa de Carnestoltes organitzada per l’entitat de joves tianencs Descorxats va acollir unes 150 persones el dissabte a la nit. L’objectiu de la celebració era segons Martí Membrado, el President de Descorxats, reunir tianencs de totes les edats, famílies i amics, per recuperar la tradició de celebrar “tots junts” una nit tan divertida com la de Carnestoltes:

 

Era la primera vegada que Descorxats s’encarregava d’organitzar la Festa de Carnestoltes i, diu el President, estan contents amb la quantitat de gent que s’hi va apropar. No era el primer cop, però, que l’entitat organitzava un acte com aquest. Segons en Martí, volen animar les celebracions al poble i obrir-les a tothom.

Tot i que va costar que la Sala Albéniz del Casal s’omplís, finalment va aconseguir un ambient agradable on hi van sonar grans clàssics dels 80, 90 i fins l’actualitat.

 

La música, però, no va ser la protagonista. I és que la gràcia estava en anar ben guarnit i ser el més original per guanyar el concurs! A més a més, si hi anaves disfressat, et regalaven dues consumicions amb la compra de l’entrada.

S’hi va veure de tot: personatges del film Star Wars, dimonis, indis… Els més destacats i admirats, però, un grup de peces del joc Tetris.

Van ser ells els que es van endur el premi  a la millor disfressa grupal. La millor disfressa individual va ser la d’en Pedro, un noi que anava vestit de Abraham Lincoln.