Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Benvinguda a Tiana, pluja

Després de molts dies sense fer-ho, plou a Tiana. Durant la nit, un front gruixut i ample força actiu, ha creuat el territori català deixant pluges febles i intermitents.

Captura de pantalla 2016-02-07 a les 12.51.02

Segons “meteoTiana”, al poble hi han caigut només 1,5mm de pluja durant la matinada. Tot i això, ateses les circumstàncies, és una bona notícia. A les 12.30h aproximadament ha tornat a arrencar amb bastanta força.

Captura de pantalla 2016-02-07 a les 12.52.42

El meteoròleg tianenc Abel Queralt ha explicat a La Local per què és important que plogui a Tiana, i a la resta de Catalunya, després de tants dies sense caure ni una gota d’aigua. Ha recordat que l’últim episodi de pluja que va “regar bé Tiana i la resta de territori” va ser a principis del mes de novembre.

 

La pluja d’aquest migdia no ha arribat sola, ho ha fet acompanyada pel vent de mestral. Un vent que bufa amb força per endur-se el front i que podria arribar, en alguns llocs, a ratxes de 50 o 60 km/h.

IMG_1053

Així doncs, estem d’enhorabona. Feia molts dies que no fèiem servir el paraigües i sembla que, per ara, no és moment de guardar-lo. Segons les últimes informacions de MeteoCat, encara poden caure ruixats locals durant la tarda cap al nord-est.

IMG_1051

També estan d’enhorabona a la zona del Pirineu, on la pluja ha caigut en forma de neu i ha estat notícia pels amants de l’esport d’hivern. Sembla que durant la tarda de diumenge la cara nord del Pirineu encara podria rebre alguna nevada residual.

Captura de pantalla 2016-02-07 a les 13.10.17