Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Visca la llarga Rua de Carnestoltes!

El Senyor Carnestoltes ja ha arribat a Tiana i ho ha fet seguit d’una llarga cua de famílies disposades a riure, ballar i perdre la vergonya.

La llarguíssima Rua de Carnestoltes ha començat a les 11h al Parc de l’Antic Camp de Futbol i ha recorregut el centre del poble fins a la Plaça de la Vila. S’hi ha vist de tot: princeses, monstres terrorífics, els famosos ninotets grocs anomenats “minions”, personatges de l’exitosa sèrie infantil “La Patrulla Canina”… i moooolts més! Fins i tot, hi han aparegut icones de WhatsApp.

Durant la Rua, la banda sonora ha estat variada. Primer, els timbalers marcaven el ritme de la marxa. Sonaven així:

 

DSC_0039

Després, els Bandabòlit han tocat música festiva amb la que ningú ha pogut estar-se quiet. Els carrers del poble s’han convertit en una autèntica festa.

 

DSC_0068

Per si això fos poc, els diables de Trempera Nostramo han ofert un espectacle de focs que ha deixat a tothom amb els ulls com plats!

Un cop a la Plaça de la Vila tocava moure l’esquelet. El grup d’animació “Festa Salada” ha fet cantar i ballar a grans i petits amb lletres enrevessades i jocs de paraules. Els músics, que anaven disfressats de personatges de l’Oest, han posat punt i final a un matí d’alegria i “poca-soltades”.