Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Balcons, aforaments limitats i streamings: així serà la Festa Major Petita d’enguany

Enguany, la Festa Major Petita de Sant Antoni serà diferent. L’alerta sanitària pel coronavirus ha fet que la gran majoria d’activitats que s’han planificat siguin per internet i les presencials requereixin reserva prèvia per complir amb les distàncies de seguretat marcades per les autoritats. Tot i aquestes limitacions, la regidora de Cultura, Marta Guàrdia, explica que no volien deixar de celebrar-la:

 

La Festa Major Petita començarà aquest mateix dijous 11 de juny amb una visita virtual en 360 graus, oberta a tothom, a la fàbrica montgatina de cervesa artesana Maresme Brewery, que es farà a dos quarts de vuit de la tarda.

Seguidament, a les vuit del vespre, es farà un tast guiat per videoconferència. Les persones interessades hauran de comprar el pack de cerveses a la pàgina web de Maresme Brewery i rebran un enllaç per connectar-se.

Pel que fa al divendres 12, hi haurà activitats des de dos quarts d’onze del matí fins a la nit, com actuacions musicals, hora del conte i masterclass de zumba. La gran majoria seran via streaming, però les actuacions musicals es podran escoltar presencialment. La Marta Guàrdia ho explica:

 

Per últim, el dissabte 13 de juny, Sant Antoni, serà el dia on es celebraran més activitats. Els Gegants de Tiana ballaran durant tot el matí per diferents zones del poble, arribant al màxim nombre possible de tianencs i tianenques, que hauran de seguir la cercavila des dels balcons i finestres:

 

A les vuit del vespre, la colla de diables Trempera Nostramo també farà arribar la Festa Major a diferents punts del poble fent-lo tronar. Abans, però, s’han preparat altres activitats a la tarda:

 

La nit acabarà amb una sessió de DJ per streaming a càrrec d’EargasmWeb a les nou i una sorpresa final a les deu que farà a tothom sortir als seus balcons.

Engalana el teu balcó

El balcó serà un dels protagonistes d’aquesta Festa Major Petita. És per això que s’ha ideat un concurs per engalanar-lo amb materials que es tinguin per casa:

 

Per participar, s’haurà de fer una foto al balcó o finestra que s’ha decorat i enviar-la al correu tiana.cultura@tiana.cat i etiquetar-la a les xarxes socials amb l’etiqueta #FMPetitaTiana2020.