Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

El documental “Què esperaves de mi?”, seleccionat al Formiga Film Fest

La productora Violet’s Barcelona va venir el passat mes de febrer a enregistrar un documental a Tiana, “Què esperaves de mi?”. En ell, tres generacions de dones del poble explicaven la seva pròpia experiència com a dones i reflexionaven sobre com ha evolucionat el rol femení al llarg d’aquests anys. La Gisela Romers és una de les directores del film:

 

Uns dies després, coincidint amb la celebració del Dia de la Dona, es va projectar en l’acte institucional que es va organitzar a la Sala Albéniz. Ara, “Què esperaves de mi?” ha estat seleccionat per a formar part del Formiga Film Festival, la 1a Mostra de Cinema de Transformació Social de Sant Feliu de Llobregat:

 

Totes les obres seleccionades s’aniran estrenant de manera esglaonada i es podran veure de manera gratuïta i virtual a través de la pàgina web de la Sala 7, la plataforma online del CineBaix. El documental de Violet’s s’estrenarà el dijous 11 i estarà disponible fins al diumenge 21 de juny.

A més, del 15 al 19 de juny, es duran a terme cinefòrums gratuïts i en línia a través de la plataforma Zoom amb l’equip i participants de cada projecte presentat. El dijous 18 a dos quarts de set de la tarda serà el torn de Violet’s:

 

La Gisela diu que estan molt emocionats. Aquest serà el seu primer festival:

 

Podeu consultar tots els documentals i pel·lícules seleccionades a la pàgina web del Formiga Film Festival.