Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Els Bandabòlit fan ballar Can Riera

El vespre ha arribat aquest diumenge a Tiana amb tot de gent ballant, cridant i rient amb les versions dels Bandabòlit a Can Riera, on no hi cabia ni una agulla. Han protagonitzat el concurs Tornasons, un concurs que consisteix en reconèixer cançons per equips, que ha acabat, però, sent un concert de cançons que tot el públic compartia.

El de menys era el concurs: el públic volia reconèixer la cançó com abans millor, no per guanyar o perdre, sinó per cantar-la i ballar-la. A més, en Moi Queralt, com a mestre de cerimònies, s’ha assegurat que tant els concursants com el públic embogissin amb ell.

IMG_7995
El presentador del concurs, en Moi Queralt

L’ambient que s’ha generat al voltant ha fet que a les 8 del vespre, quan feia una hora que la bogeria havia començat, gairebé ni s’hi cabés, a Can Riera. La música i els riures s’escampaven més enllà dels murs. En Xavier, trompetista de la Banda Bòlit ens explica com d’inesperat ha estat l’èxit i ha volgut posar de relleu tota la feina que porta fer un espectacle així.

 

IMG_8001
En Xavier dirigint

També ens ha explicat que tot i que no poden confirmar que es tornarà a fer l’any que ve, ara mateix els ànims estan pels núvols i es senten capaços de tot.

 

La resposta del públic i els concursants ha estat una de les claus de l’èxit del Tornasons. Però alguns, abans de venir no tenien massa clar què es trobarien.

 

Un cop ha començat el conscurs, el públic s’ha enganxat ràpid a la festa i al final tothom ha sortit molt content.

 

Aquest ha estat un dels últims actes relacionats amb al Festa Major de Sant Cebrià d’aquest cap de setmana, ha precedit els castell de focs tradicional.