Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Banyoles posa punt i final a la temporada de Fes Tri Tiana

Fa 9 mesos començava una aventura per a uns nois  i noies de Tiana. Es posava en marxa l’escola Fes Tri Tiana i aquesta setmana han tancat temporada. Ho han fet a Banyoles participant al campionat de Catalunya. Una prova de triatló per acabar l’any en que hi ha participat 4 participants i que ha servit com a tancament de temporada. La prova es feia al mateix llac de Banyoles i contava les distàncies de triatló de “SuperSprint”, el que són les més baixes de la categoria, constava de 350 metres nadant dintre del llac, la volta complerta al llac en bicicleta, el que suposen uns 6 kilòmetres i finalment acabar amb 2 km més corrent. Una fita que ha deixat molt content a l’entrenador del Fes Tri Tiana David Vergés

 

Les marques en categoria aleví femení va ser de divuitena posició. Per la seva banda els dos nois que van participar en categoria infantil van acabar 13è i 14è respectivament. La noia que va participar a infantil no va tenir tanta sort i va caure al tram de bicicleta i tot i no fer-se mal, no la van deixar acabar i va acabar desqualificada. Tot i això els resultats són el de menys, ja que l’escola no té ni un any i ja té aquest nivell.

 

Ara comencen unes merescudes vacances que també són necessàries. El mateix entrenador creu que tornaran amb les piles ben carregades el proper 28 d’agost, David Vergés.

 

Ara acaben la temporada i ho fan amb 20 nois i noies. Ara l’objectiu és començar la nova amb 5 o 6 membres més a l’escola Fes Tri Tiana.