Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

BER.SUS obre un espai a Tiana destinat al showroom

BER.SUS és la marca de la tianenca Susana Bernat, que combina les tres inicials del seu cognom i del seu nom. El seu negoci es basa en la multimarca: ella compra la roba a diverses marques i les ven. Tot i no ser dissenyadora de roba, sí que personalitza algunes peces. Està acabant de posar a punt l’espai que li servirà de magatzem i despatx, que és l’antic local de l’Espai Ecològic, a l’avinguda Isaac Albéniz. Ha triat Tiana perquè viu aquí. Ens explica que necessitava un lloc on deixar la seva roba:

 

No serà una botiga normal. L’objectiu de la Susana és obrir un dia a la setmana de cara al públic com a “showroom”, dia que encara no té decidit. Es regirà per un horari flexible perquè no podrà obrir cada dia, ja que ella treballa a Barcelona:

 

La roba anirà cap amunt i cap avall, no estarà sempre fixa en un mateix lloc. La susanna explica que se l’haurà d’emportar als esdeveniments com el Gallery Market de l’Hotel Gallery de Barcelona, que té lloc justament aquesta setmana de novembre. A més a més, tots els estius es traslladen a Platja d’Aro, des de juny fins a setembre.

L’empresària assenyala que encara estan acabant de posar a punt la botiga: han de pintar i acabar de col·locar el material. Mentrestant, però, es pot trobar la Susanna i BER.SUS al seu web, que funciona com a botiga online. A més a més, també ofereix un servei de Personal Shopper, o comprador personal: una persona que ajuda la seva clientel.la a triar la roba que millor li escau. Informació elaborada conjuntament amb Alèxia Guilera.