Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Booklife: biblioteràpia i prescripció literària

Aquest dimarts 9 de març tindrà lloc la segona sessió del cicle de tallers de biblioteràpia conduïts per la Laura Garcia, directora i fundadora del projecte Booklife. Aquesta, però, serà la primera que es farà presencial. Tot i que l’aforament segueix sent limitat, el taller es farà a la Sala d’Exposicions del Casal a partir de les sis de la tarda.

Aquests tallers s’emmarquen dins de Booklife, el projecte de biblioteràpia i prescripció literària que la Laura Garcia va iniciar el gener del 2020:

 

Un any de vida que ha coincidit amb la pandèmia i que ha fet que moltes de les sessions hagin sigut de manera virtual. Per la Laura, però, no ha sigut una limitació:

 

L’objectiu dels tallers de Booklife és la recomanació d’obres literàries amb finalitats terapèutiques, d’acompanyament i de desenvolupament personal al voltant d’una temàtica concreta que varia de taller a taller. És per això que, en aquest any de pandèmia, els tallers han tingut una rebuda molt positiva:

 

La temàtica de la sessió d’aquest dimarts serà l’esperança:

 

La Laura explica que el procés de creació d’aquestes sessions està viu, sempre obert a noves aportacions i noves obres literàries:

 

A més, un altre vessant d’aquest projecte és apropar la literatura a persones que no tenen l’hàbit lector:

 

El cicle de tallers de biblioteràpia i prescripció literària continuarà el dimarts 23 de març a dos quarts de set de la tarda, també a la Sala d’Exposicions, amb una nova temàtica: les pèrdues i el dol. Per participar, cal inscriure’s a través de la plataforma Entràpolis.