Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

‘BossaMatik’ a la vista

Encara que a molts tianencs no us soni massa, ‘BossaMatik’ és una empresa situada a ple centre del poble. Fins fa poc no es veia perquè estava al pis de dalt d’un edifici del carrer Anselm Clavé. Ara, es troba al mateix edifici però n’és l’entrada principal. Aparentment, sembla una botiga de bosses oberta a tothom però ‘Bossa-Atik’ no es dedica ben bé a vendre bosses a la gent del poble sinó que fa una feina més complexa.

La Local s’hi ha apropat per esbrinar el que moltes persones els han entrat a preguntar els últims dies; a què es dediquen i si els que vivim a Tiana hi podem comprar bosses.

‘BossaMatik’ es dedica a la fabricació i la distribució de bosses de plàstic i de paper. El seu objectiu és arribar tant a les petites botigues del poble com a grans empreses, fires o grups industrials.Ens expliquen que fabriquen les bosses de paper de manera artesanal, a mà. Mentre que per fer les de plàstic disposen de maquinàries especialitzades. Aquesta empresa treballa per empreses com els laboratoris “Menarini” o el grup hospitalari “Quirón”. Han dissenyat bosses, també, per les botigues de roba de “Mattel” o per la de “Harley Davinson” de Barcelona.

La venda al públic comú no entra dins dels seus objectius principals tot i que si algun tianenc necessita bosses de plàstic o de paper, serà un client més al qui oferiran els seus serveis.

El cert és que es tracta d’un negoci iniciat fa 25 anys a Badalona i que es va traslladar a Tiana fa 8 anys. ‘BossaMatik’ no només és coneguda a Tiana. Funciona arreu de Catalunya i d’Espanya ja que comercialitza amb empreses de tot el territori.