Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

BrewByCode guanya una medalla d’or al Barcelona Beer Challenge

La marca de cerveses artesanes BrewByCode, nascuda a Tiana, ha guanyat una medalla d’or al Barcelona Beer Challenge. La seva cervesa Loading2019, una de les novetats d’aquest Nadal, ha guanyat aquest diumenge la medalla amb més reconeixement dins de la categoria English Strong Ale:

 

Així doncs, quan falta un mes per complir un any de vida, la marca que lidera el tianenc Xavier Vinaixa ha aconseguit un guardó en un dels festivals dedicats a la cervesa més rellevant del sud d’Europa. Enguany, el Barcelona Beer Festival ha fet record de visites, amb aproximadament 35.000 visitants entre el 15, 16 i 17 de març.

La categoria English Strong Ale és una de les 69 que incloïa el concurs de cerveses artesanes. Cada una d’elles distingia les millors cerveses artesanes amb medalles d’or, plata i bronze. A més a més, també van entregar els premis de Millor Cervesera de l’any, a Cerveses La Pirata, de Súria; i de la Millor Cervesera Novell, a Península, procedent d’Alcobendas. Vinaixa explica que els premis es van lliurar el passat 17 de març en una multitudinària cerimònia pública:

 

El Barcelona Beer Challenge és una de les activitats més destacades d’aquest festival, que enguany ha comptat amb la participació de 218 cerveseres i un total de 1.112 cerveses presentades de 22 països d’arreu del món. Els premis han anat a càrrec de 50 jutges acreditats a escala internacional.