Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Mari Carmen Esteve lidera la llista de Podem Tiana per a les eleccions municipals

Podem Tiana es presenta a les eleccions municipals després de 4 anys treballant des de fora del consistori. Ara, l’assemblea de l’agrupació local ha escollit un equip preparat per seguir treballant pel poble però, aquest cop, des de dins de l’Ajuntament. Tal com explica el secretari general de Podem Tiana, l’Enric López, la tianenca Mari Carmen Esteve serà l’encarregada de liderar aquest equip:

 

Amb ella, seran dues les dones al capdavant de les llistes per a les municipals. Una xifra que Esteve veu molt baixa, tenint en compte que, a hores d’ara, es coneix que es presenten 7 grups polítics:

 

Tant la Mari Carmen com l’Enric diuen que la candidatura de Podem Tiana vol canviar les polítiques conservadores dels partits tradicionals. Com a partit d’esquerres, el secretari general vol que es facin polítiques socials de veritat i que es prioritzi l’agenda social:

 

La Mari Carmen Esteve té clar que la problemàtica de l’habitatge és una prioritat a Tiana:

 

López defineix la candidatura que presenta Podem Tiana com a transversal:

 

Durant aquests 4 anys que han estat en actiu, han apostat pel treball veïnal, donant suport a les associacions de veïns del poble, especialment en temes de seguretat. És per això que el Pla Local de Seguretat també està inclòs en el seu programa. Aquest treball veïnal el representa, dins de la candidatura de Podem Tiana, en Nico González, veí de Can Gosch i responsable veïnal del partit:

 

Si en Nico aporta l’experiència veïnal, l’Héctor González aporta l’experiència política, ja que va estar a l’Ajuntament de Tiana com a regidor del PSC. Ell mateix explica els motius que l’han portat a sumar-se a aquesta candidatura:

 

Héctor González afegeix que una de les coses que més troba a faltar és que no es potenciï més el capital humà i cultural que té Tiana:

 

Tant l’Héctor com en Nico també creuen que a Tiana fan falta més espais pels joves de la vila:

 

Les eleccions municipals seran el pròxim 26 de maig. Abans, però, hi haurà eleccions generals el 28 d’abril. Les últimes eleccions al Congrés i el Senat es van fer l’any 2015. En aquell moment, En Comú Podem va guanyar a Tiana, amb un total de 1.116 vots. Tenint en compte això, la Mari Carmen opina si els beneficiarà o no els resultats que pugui treure aquesta coalició a les generals:

 

La presentació pública de la candidata la faran a l’abril. A partir d’aquell moment, organitzaran activitats com botifarrades i diferents actes per presentar el seu programa. El passat dissabte 9 de març la Mari Carmen Esteve va fer un donatiu a la protectora de Tiana del 20% de les vendes del seu llibre, “Un galgo negro llamado Kako”.