Facebook
Twitter
WhatsApp
LinkedIn

Can Baratau es suma al mes de la DO Alella

Un any més, Can Baratau es suma al projecte “Biblioteques amb DO”, una iniciativa que busca portar la cultura del vi a les biblioteques públiques de Catalunya. Amb vuit edicions a les seves espatlles, el projecte es desenvolupa en forma d’itinerari de gener a novembre, en què cada mes està dedicat a una DO diferent.

Aquest mes de març és el torn de la DO Alella. Can Baratau, juntament amb les 12 biblioteques que formen part d’aquest territori vinícola, ha preparat un seguit d’activitats que giraran al voltant d’aquesta temàtica.

La primera tindrà lloc aquest mateix divendres 13 de març a les set de la tarda. Es tracta de la tertúlia “A les dones ens agrada més suau?”, conduïda per l’actriu Gemma Sangerman. La Pilar Aznar, directora de la biblioteca de Tiana, explica de què tractarà:

 

D’un públic més adult es passarà a un de més familiar. El divendres 20 de març, a les sis de la tarda, es farà el taller de pintura amb vi, a càrrec de Marta Arañó de Tinta i vi. L’activitat està pensada per a famílies amb infants de 6 a 13 anys i cal portar bata o roba que es pugui embrutar:

 

Per últim, el mes de la DO Alella es tancarà el dissabte 28 de març a les onze del matí amb el taller d’estalvis amb taps de suro, que comptarà amb la col·laboració de la regidoria de Medi Ambient:

 

Per participar en qualsevol de les tres activitats cal inscriure’s prèviament de manera presencial a la biblioteca, enviant un correu a b.tiana.cb@diba.cat o trucant al telèfon 93 465 77 41.